Delarna här är sådana som jag själv använder vid mina arbeten och som jag vet funkar. Så du köper inte bara en del till cykeln, det ingår också ett mångårigt kunnande vilket innebär att din investering kommer att bli som du tänkt dig!   

Jag kan jag ta hem andra delar också, från framskärmar till bakljus, hör av dig om det är något du saknar. De flesta delarna behöver beställas så räkna med någon veckas väntetid. Ska du ha flera delar så hör av dig så kan det bli lite rabatt! Om du vill beställa något som inte finns i Speedshoppen så ring eller maila.

Om det är problem med att beställa i Speedshoppen så maila eller ring in din beställning.

Vissa delar har jag 15 % avgift för att returnera så det måste jag ta ut i så fall.


Om du är intresserad av något så maila, shoppen är nedstängd för tillfället och priserna är inte uppdaterade.

 

Speed shoppen

.

Red Shift kammar.

Bland det bästa du kan stoppa i din motor.

Jag kan ta hem kammar från Red Shift till allt från Sleeper till Top fuel. Evo Sportster, Evo 1340 och Twin Cam. Red Shift var tidigt ute med att konstruera kammar med högt lyft och lite mindre duration (öppningstid för ventilerna). Oftast är det så att en motor har ett register där den funkar bra, vill man ha toppeffekt får man byta det mot sämre vrid på lägre varvtal. Redshiftkammarna förlänger varvtalet åt båda håll, mer bottenvrid och mer toppeffekt.


Pris:
0,00 kr
Inkluderad moms 25 %
0,00 kr

Plus frakt och hanteringskostnader.Villkor - Leveransinformation